YRITYKSILLE

A can-do attitude

Yksilölliset vakuuttamispalvelut sekä kaiken kattava vahinkojenhoito yrityksesi tarpeiden mukaan

Vakuuttaminen on erittäin tärkeä osa yrityksen riskienhallintaa sekä liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelua. Yritysten liiketoiminnan monimuotoisuudesta ja kansainvälistymisestä johtuen ei voida sanoa, että vakuutusratkaisu, joka toimii yhdelle yritykselle, toimii toiselle.

Avullamme selvität, mitä riskejä voidaan vakuuttaa, mitä riskejä kannattaa vakuuttaa ja mitkä riskit yrityksenne kannattaa kantaa itse

Asiakaspalautteen kautta meille on muodostunut käsitys, että muuttuvassa liiketoimintaympäristössä yrityksillä on tarve palveluntarjoajalle, joka voi myös tukea tavallisesta poikkeavien riskien hoidossa ja kohdennettujen ratkaisujen rakentamisessa. Tämä istuu hyvin toimintamalliimme, jossa lähestymme asioita ongelmanratkaisun pohjalta: keskustelemme ja kuuntelemme asiakkaan huolia ja etsimme niitä haasteita, jotka ovat kriittisiä yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta. 

Asiantuntijamme etsivät yrityksellesi kattavat ja kustannustehokkaat vakuutusratkaisut

Jokaisella yrityksellä on omannäköinensä suhtautuminen vakuuttamiseen – toinen haluaa kantaa hyvin vähän omalla riskillä, kun taas toinen on halukkaampi/pystyvämpi omaan riskinkantoon. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa vakuuttaa – on vain sinun yrityksellesi soveltuva ratkaisu, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa.

Olemme tukenasi vahinkotapauksissa — aina suoraviivaisista omaisuusvahingoista mitä haastavimpiin vastuuvahinkoihin

Lue lisää vahinkopalveluistamme sekä tutustu tarkemmin erikoisosaamiseemme alla olevista linkeistä. Löydä asiantuntijamme ja yleiset yhteystietomme tästä tai lähetä meille viesti niin katsotaan, kuinka voimme auttaa. 

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme sinulle tarjoamaamme palvelua. Lue lisää tästä.