VAHINGOT

Apunasi vahingon sattuessa

Vakuutuksia ostetaan suojaamaan vahingon varalta. Vakuutusyhtiöiden tekemistä korvauspäätöksistä 12 % sisältää virheitä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme eivät ole tuon 12 %:n joukossa. Oikaisemme asiakkaillemme vuosittain virheellisiä korvauspäätöksiä yli 1.000.000 €:n arvosta. Vahinkotiimimme on ainutlaatuinen Suomessa: tiimissä on osaamista laajalti aina juridiikasta rakennustekniikkaan.

Olemme tiiviisti mukana vahinkotilanteissa: autamme vahinkoilmoituksen laatimisessa ja toimitamme sen vakuutusyhtiöön, kirjaamme kustannukset ja korvaukset, tarkastamme korvauspäätöksen ja tarvittaessa teemme uudelleenkäsittelypyynnön vakuutusyhtiöön tai lausuntopyynnön Vakuutuslautakuntaan. Nopean, joustavan ja luotettavan asiakaspalvelun takaamiseksi käytössäsi on monipuoliset palvelukanavat, henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset sähköiset työkalut.

Tutustu tarkemmin eri yksiköidemme vahinkopalveluihin alla olevista linkeistä, joista löydät myös vahinkopalvelujemme yhteystiedot.

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme sinulle tarjoamaamme palvelua. Lue lisää tästä.