IKÄPOISTOMIINUS

Taloyhtiösi lisäturva vesivahinkojen varalle

Putkien ja laitteiden ikä vaikuttaa olennaisesti vesivahingon vakuutuskorvauspäätökseen. Niin sanotut ikäpoistot tai ikävähennykset pienentävät korvaussummaa tuntuvasti. Jos tapaukseen liittyy myös korotettu erityisomavastuu, taloyhtiön saama korvaus voi olla olematon. Onneksi tähän on ratkaisu – IkäpoistoMIINUS.

Lähes kaikki vakuutusyhtiöt soveltavat ikävähennyksiä pääsääntöisesti yli 10 vuotta vanhoihin putkiin ja laitteisiin arvioidessaan vuotovahinkojen korvaussummia. Joissakin vesivahinkotapauksissa sovelletaan myös korotettua erityisomavastuuta, joka voi olla jopa 25 % vahingon korvaussummasta. Nämä ”pikkuseikat”voivat helposti unohtua, varsinkin jos taloyhtiön kiinteistövakuutuksen kilpailutuksesta on kulunut aikaa. Kun vesivahinko sattuu, on ikävä yllätys huomata, ettei kiinteistövakuutuksesta saakaan täyttä korvausta.

Jos rikkoutunut putki on noin 40 vuoden vanha, ovat rakennevaurioiden korjaamisen ikävähennykset lähes poikkeuksetta jo 50 % tai enemmän. Vakuutusehdoista riippuen käyttölaitteen tai vesikalusteen aiheuttamissa vuotovahingoissa (kuten astianpesukoneen vuoto tai auki jätetty hana) sovelletaan usein myös jo mainittua erityisomavastuuta. Suurissa vesivahingoissa tämä voi tarkoittaa kymmeniä tuhansia euroja ja taloyhtiö voi äkillisesti joutua etsimään rahoitusta kaikkien korjauskulujen kattamiseksi.

IkäpoistoMIINUS – ainutlaatuinen lisäturva

Nyt Howden Finlandin asiakkaille on tarjolla ainutlaatuinen lisäturva, joka on erityisen hyödyllinen suurten vesivahinkojen varalle. IkäpoistoMIINUS-vakuutus korvaa taloyhtiölle vakuutusyhtiön korvaussummasta vähentämiä ikäpoistoja ja mahdollisia erityisomavastuita.

IkäpoistoMIINUS-vakuutuksella minimoit taloyhtiösi riskin joutua akuuttiin kassakriisiin ja lisävelkaantumiseen ikävähennysten ja erityisomavastuun takia. IkäpoistoMIINUS on hyvää riskienhallintatapaa ja taloyhtiön tulevaisuuden ennakointia.

Kuinka vakuutus toimii käytännössä? Tutustu korvausesimerkkeihin ja tuotteen hinnoitteluun IkäpoistoMIINUS-esitteestä.

Kysy lisää Howdenilta tai tee suoraan tilaus osoitteeseen finland@howdengroup.com.

Yhteistyökumppani RKM Groupin Kuntoarvio

Yhteistyökumppani RKM Group tarjoaa IkäpoistoMIINUS asiakkaille kuntoarviot erikoisehdoin.

Kaikki IkäpoistoMIINUS asiakkaat saavat 25 % alennuksen kiinteistöihinsä tehtävistä kuntoarvioista. RKM Group laatii oman Kuntoarvio -tuotteen kyseisille Howdenin asiakkaille.

Tilauksiin koodi ”Howden IkäpoistoMIINUS”

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme sinulle tarjoamaamme palvelua. Lue lisää tästä.